Hos Hverdagsluksus følger vi de råd som er bestemt i forhold til Corona og Covid-19

De generelle råd er at alle må vurdere egen helsetilstand. Jeg som terapeut, skal til enhver tid være obs på egen helse, kjenner jeg at noe er uvisst i forhold til symptomer på covid-19, skal jeg avlyse enhver timeavtale, til det er trygt å starte opp igjen. Det samme gjelder klienter som kommer til Hverdagsluksus, er du ikke helt i form og er usikker på hva det kan være, og har symptomer på covid-19, må du straks avlyse tiden du har hos Hverdagsluksus.

Klinikken i Raveien 6D vil regelmessig bli rengjort på alle flater som blir berørt av meg som terapeut og deg som klient. Mellom hver klient vil jeg vaske disse områder, det vil ikke forekomme lesestoff på venterommet, det vil bli satt av god tid mellom hver behandling, slik at det ikke skal være flere på venterommet samtidig. Døren inn til behandlingsrommet blir åpnet før du kommer, av meg, og det er jeg som skal lukke den. Du har full tilgang til å benytte enten vasken på toalettet til å vaske hender og det vil være papirhåndklær til å tørke seg med. Jeg vil også sette frem antibac for samme formål. Det vil stå på bordet ute i venterommet.

Dialogen vi har sammen for å finne ut av hvilken behandling som blir best for deg i dag, tar vi med god avstand, og når vi er klare for behandlingen, er det viktig at du legger de klær du må ta av på en henvist stol, som jeg rengjør mellom hver klient.

Både jeg og klienten vasker hender/bruker antibac både før og etter behandling.

Jeg har munnbind jeg kan dele ut hvis det oppstår en akutt situasjon der vi får mistanke om at det er utviklet covid-19. Da avsluttes behandlingen umiddelbart.

I forbindelse med booking av time, er jeg pliktet til å innhente opplysninger om din situasjon i forhold til corona viruset, du vil derfor få tilsendt ett skjema på mail som det er fint om du fyller ut og sender tilbake, eller vi kan ta infoen muntlig på telefon, og fylle ut skjema når du kommer til klinikken.

Følger vi dette så får vi en trygg ramme rundt det å gi og få behandling.

Velkommen til Hverdagsluksus

Beste hilsen Thone Torgersen

Informasjon om covid-19 finner du på Folkehelseinstituttets sider: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Det er også noe å leses på www.regjeringen.no