Hei, da gikk det akkurat ut en ny fornøyd klient, det er så godt. Det gjør godt langt inn i sjelen min å kjenne at det jeg gjør kan forandre så mye hos ei  som har slitt med smerter over en tid.  Hennes nakke og rygg var stiv og stram, hun hadde problemer med å løfte armene ut til siden, å bevege hode fra side til side var også en utfordring. Hun løftet armene ca 60 grader ut fra kroppen, der stoppet det opp, det så ut som det var fysisk umulig å løfte lenger opp, men smertene i ansiktet var det tydeligste språket.

Min klient er som de fleste av oss andre kvinner, «vi skal bare» før vi tar hensyn til vår egen kropp og helse. Spenninger i kroppen hoper seg opp og muskler og sener blir smertefulle.

Den fornøyde klienten som akkurat gikk ut døren har tatt et viktig valg. Hun ønsket å ta vare på sin egen kropp, nå har hun unnet seg litt «hverdagsluksus» over en periode på 3 uker. Veien videre for henne nå ble at hun har booket timer en gang per måned noen ganger fremover. For nå vet hun at det forebyggende er like viktig.

Hilsen Thone