Referanser

Her vil jeg legge ut referanser fra noen tidligere klienter. Jeg er stolt over at de er fornøyd med opplevelsen fra Hverdagsluksus, og vil gjerne dele de med dere.

Holdningsterapi behandler årsaken, og ikke kun symptomene

Tore Kval

Jeg har hatt stor glede av å gjøre holdningsøvelser og uttøyingsøvelser under kyndig veiledning av Thone. Kroppen ble mykere og jeg klarte å gjennomføre flere øvelser etterhvert. Det er veldig fint at en kan bygge seg opp og gjøre flere eller andre øvelser som er tilpasset min kropp.

Margo Koene

Jeg har hatt god nytte av holdningsøvelsene, uttøyingsøvelsene og arrbehandlingen jeg fikk. De har hjulpet meg å få mykt opp og rettet ut korsryggen. Jeg føler nå at jeg har fått tilbake min rake holdning. 

Gidske Røyseland

Thone Torgersen fra Hverdagsluksus er virkelig dyktig i sitt fag. Hun prøver stadig nye metoder, har gått på flere kurs og skreddersyr et tilbud som passer klienten best. Hun er engasjert og flink, brenner for det hun driver med. For meg er det blitt helt nødvendig med massasje hos Thone. Det er min «hverdagsluksus»  Jeg anbefaler henne gjerne. Ta en prøvetime og du blir avhengig…
Anna Halvorsen

Hverdagsluksus er «luksus» mange bør unne seg. Etter mange år med vonde knær (artrose) er jeg nå bra – takket være laser, massasje og egen trening.
Ellen Klynderud

En annerledes referanse 🙂

Er så stolt av dette flotte diktet, fikk beskjed om at jeg var inspirasjonskilden <3

GODE HENDER

Børa ble løftet fra meg
Båret bort og vekk
Det vonde jeg hadde lagret
var i ferd med å gi meg
en knekk

Noe ved din berøring
ga meg håp på ny
Nå vet jeg at gode hender
kan få byrdene
til å fly…

Anne Myrhaug Winge

Viser til hennes nydelige diktbok LYS over barndommens rike.

Nyhetsbrev

Meld deg på mitt nyhetsbrev og få hodebunn og ansiktsmaske som bonus på første behandling!

* påkrevet