Om meg

Innhaver Thone Elisabeth Torgersen

Etter mange år som «hobby» massør, som venninner, barn og mann fikk nyte godt av, fant jeg ut i 2007 at jeg ville ta en utdannelse innen klassisk massasje og triggerpunktsbehandling. Jeg haddelyst til å lære mer om hvordan kroppen vår fungerer, og valgte Institutt for Helhetsmedisin i Oslo, da de er en av tre skoler som er godkjent av Norges Massasjeforbund . Der fikk jeg en meget possitiv opplevelse. Da lærte jeg hvordan noen av smertene våre oppstår, og hva som kan gjøres for å løse opp de smertefulle musklene og senene våre.

I januar 2009 tok jeg siste eksamen, og var klar for DRØMMEN min. Men, som kvinne så var det noe som gjorde at jeg ikke våget satse 100% (hva med tryggheten?) Derfor innredet jeg ett rom hjemme og tok imot klienter på kveldstid. Da hadde jeg tryggheten også.

November 2012.. da kom jeg over et kurstilbud hos Axelsson i Oslo. Laserterapi, spennende… jeg går på infokurs!! Med så mye dokumentert forskning på en behandlingsform var jeg solgt.Sammen med min klassiske massasje, vil dette være veldig effektivt.

Og flere kurs fulgte på, for å ha ett variert behandlings tilbud.
• Kurs i Aromamassasje og Antistressbehandling ved Bio Medikus Akademiet
• Kurs i Micro massasje ved Axelsson
• Kurs i ørelysbehandling ved Institutt for helhetsmedisin
• Kurs i laserbehandling ved Axelsson Sverige
• Kurs i bruk av Thermason Dream ved Bio Medicus Akademiet

Jeg er medlem i Norges massasjeforbund.

Media:

Her ble jeg intervjuet i Ås Avis!