Sommer’n er tiden da vi koser oss litt ekstra, har fri og får tid til noen ekstra småmåltid 🙂 eller kanskje du har vært gravid og gjennomgått en fødsel? da kan det fort komme noen ekstra kilo og noen muskler som må trenes opp igjen til det de var i utgangspunktet. Eller er du en av mange som har den formen du ønsker, alltid vært flink til å trimme, men det gjenstridige «håndtaket» blir ikke borte. Eller ønsker du bare å gå ned i vekt, men synes det går litt sakte, slik at motivasjonen har blitt borte?

Jeg kan hjelpe deg med min Termasson dream muskelstimulator. Øking i forbrenningen med opptil 13% gjennom absorbering av infrarød stråling og effekten av lipolysestrøm. Dette fører til raskere biologiske reaksjoner. Økt blodtilstrømning fører til øking i tilførselen av næringsstoffer. Sirkulasjonssystemet og lymfesystemet aktiviseres også ved effekten av sirkulasjonsstrøm, noe som fører til økt utskillelse av avfallsstoffer. Strålene og strømmen trenger lenger ned i muskel og vev, og strammer opp og fjerner fett og annet avfall på en måte du ikke kan trene eller spise deg til.

Aloe Vera bodyshampoo m/massasjeduk

For et godt resultat, må man regne med 10 behandlinger. Ved bestilling av 10 beh. får du  GRATIS Aloe vera bodyshampoo m/massasjeduk. Settet er effektivt mot tørr hud, fjerner døde hudceller og er effektivt mot cellulitter.