Bedriftsmassasje

Med bedriftsmassasje menes det at massøren/terapeuten kommer til bedriften for å gi en behandling som kan være lindrende på stramme, vonde muskler. De fleste yrker i dag består ofte i at man har en stressende arbeidsdag og ofte statisk stilling på armer, skuldre og nakke. Etter en stund kan det gi smerter mellom skulderbladene, nakkekink, musearm, leddproblemer, ryggsmerter og hodepine.

Stramme muskler er meget smertefylt, og det kan gi strålingssmerter til andre steder i kroppen. Spenninger i musklene i nakken/skulder kan gi strålingssmerter til hode, armer og ned i ryggen. Med muskelknuter i setet kan vi få strålingssmerter opp i ryggen og ned i bena.

Redusert fravær og økt trivsel!

Ved å få hjelp til å løsne disse smertepunktene kan man få en mye bedre hverdag. Får man den i tillegg på arbeidsplassen vil de ansatte være raskere tilbake på arbeidsplassen. Det kan være redusere sykefraværet og øke trivselen på jobben. De ansatte vil føle seg verdsatt og satt pris på. Det er en meget god motivasjon for økt innsats.

NHO har utarbeidet noen tall som viser oss hva sykefravær koster.

http://www.nho.no/inkluderende-arbeidsliv/en-ukes-sykefravaer-13-000-kr-article23207-28.html

Det er ikke bare utgiftene til arbeidsgiverperioden på 16 dager bedriften betaler. Har man smerter går effektiviteten ned, det blir dårligere kvalitet på arbeid, mer «slitasje» på de som er igjen, som også må ta den sykemeldtes arbeid eller  utgifter til en vikar.

Laserterapi og klassisk massasje

Den behandlingstype jeg tilbyr til bedrifter er kombinasjonen laserterapi (lysbehandling der lyset trenger ned i vevet på cellenivå, som derfor hjelper kroppen å helbrede seg selv) og klassisk massasje. Den er meget god fordi laserbehandlingen gjør at bedringen skjer 4 ganger raskere enn ved annen behandling. Den er rask å utføre samtidig som den er smertefri. Den klassiske massasje setter i gang blodsirkulasjonen og energien i kroppen vår, og transporterer bort frigjorte slaggstoffer

 Så sant behandlingen kan relateres til smerter som har oppstått i forbindelse med arbeidssituasjonen, er det mulig å unngå disse avgiftene. Det må søkes kommunen.

Se link nedenfor.

http://www.dinepenger.no/jobb-og-pensjon/faa-massasje-betalt-av-sjefen/568420