Massasje av nakke, hodebunn og ansikt

Klassisk massasje (se beskrivelse under fanen klassisk massasje) av nakke.

Ansikts-massasje er en deilig avkobling i en stressende hverdag. Behagelig behandling dersom du er stressa og bare ønsker en avkobling fra hverdagens stress og mas. Det kan ofte være stramme muskler i ansiktet og forside hals som er årsaken til hodepine, som regel tenker vi det kommer fra nakken og skulder. Ansikts-massasje virker forebyggende på tidlige rynker, øker blodsirkulasjonen, fjerner stress, løser opp spenninger og virker beroligende på hele kroppen. Massasje hjelper også huden med å bevare sin smidighet og elastisitet. Massasje for ansiktet er like viktig som massasje for resten av kroppen.

Hodebunn massasje kan også styrke hårsekker som, i sin tur, styrker hele håret. I denne massasje brukes en spesielle oljer for hodebunnen og håret, for å gi økt næring til hodebunn og hår. Dette er en god massasje for dere som lider av kroniske flassing og kløe forårsaket av en tørr hodebunn. Denne oljen kan også være parfymert med enten en avslappende blanding av aromatiske urter eller noe mer stimulerende for de som ønsker en energi boost.

Mye spenninger i kroppen finner veien til hodet og nakken, så hodebunnsmassasje er også nyttig som en stress redusering. Forsiktig massasje i hodebunnen med varm olje tilsatt eterisk olje, løsner spenninger og avlaster de stramme musklene i hodebunn og nakke. En god massasje er et direkte angrep på disse fysiske effektene av stress, så det fungerer som en raskere bedring enn medisiner i enkelte tilfeller. Den iboende tendens til å gni eller massere områder av smerte er instinktivt riktig, og hodebunnsmassasje er definitivt en god opplevelse for alle med hodepine.