Nakkemassasje, hodebunnsmassasje og ansiktsmassasje

Nakkemassasje

Mye spenninger i kroppen finner veien til hodet og spesielt nakken, så nakkemassasje er også nyttig som stressredusering. Forsiktig massasje i nakken med varm olje tilsatt eterisk olje, løsner spenninger og avlaster de stramme musklene. En god massasje er et direkte angrep på fysiske effektene av stress, så det fungerer som en raskere bedring enn medisiner i enkelte tilfeller. Den iboende tendens til å gni eller massere områder av smerte er instinktivt riktig, og nakkemassasje er definitivt en god opplevelse for alle med hodepine.

Hodebunnsmassasje

Hodebunnsmassasje kan også styrke hårsekker som, i sin tur, styrker hele håret. I denne massasjen brukes spesielle oljer for hodebunnen og håret, for å gi økt næring til hodebunn og hår. Dette er en god massasje for deg som lider av kroniske flassing og kløe forårsaket av en tørr hodebunn. Denne oljen kan også være parfymert med enten en avslappende blanding av aromatiske urter eller noe mer stimulerende for de som ønsker en energiboost.

Ansiktsmassasje

Ansikts-massasje er en deilig avkobling i en stressende hverdag. Behagelig behandling dersom du er stressa og bare ønsker en avkobling fra hverdagens stress og mas. Det kan ofte være stramme muskler i ansiktet og forside hals som er årsaken til hodepine, som regel tenker vi det kommer fra nakken og skulder. Ansikts-massasje virker forebyggende på tidlige rynker, øker blodsirkulasjonen, fjerner stress, løser opp spenninger og virker beroligende på hele kroppen. Massasje hjelper også huden med å bevare sin smidighet og elastisitet. Massasje for ansiktet er like viktig som massasje for resten av kroppen.