Så hyggelig at du stakk innom :o)

Velkommen, velkommen !!!!!!    Her har jeg tenkt å legge ut litt forskjellig info. Alt fra «min anbefaling», kampanjer eller ett og annet småtteri som jeg håper kan hjelpe oss alle med å få en bedre hverdag   ;o)

Ønsker å starte med å si litt om kombinasjonen som jeg har åpningstilbud på, laserbehanding m klassisk massasje. Laserbehandling er en lysbehandling, der lyset går ned i vevet og starter kroppens egen helingsprosess. Det er smertefritt og veldig effektivt… Ved å  masserer i tillegg så øker blodsirkulasjonen og avfallstoffene løsner og forsvinner.  Grunnen til at vi får smerter er fordi det hoper seg opp med avfallsoffer i muskler og senefester.. og vi får det som heter triggerpunkter.

Den lasertypen som jeg bruker kalles LLLT Low level laser therapy. Laserstyrken er på ett nivå under den styrken som blir brukt ved operasjoner. Og er helt ufarlig.