Prøv å ta en teskje honning når du får et anfall. Drikk et glass vann etterpå !!  Det hjelper momentant i følge kilden til «kjærringrådet»

Mer om emnet: «kjærringråd» for astma…..

«Hjemmeremedier» eller «kjærringråd» for astma har blitt brukt gjennom historien, selv om effektiviteten ofte er avhengig av individet. Her er noen naturlige tiltak som kan fungere som komplement til den foreskrevne medisinen, selv om det alltid anbefales å konsultere lege først.

Ett kjent råd er å inkludere flere omega-3 fettsyrer i kosten. Omega-3, som finnes i fet fisk som laks, og i linfrø og valnøtter, har antiinflammatoriske egenskaper. Dette kan hjelpe til å redusere antallet astmaanfall. Koffein kan også være en hjelp. Det kan virke avslappende på luftveiene og bedre lungenes funksjon for en kort periode.

Noen planter, som ingefær og hvitløk, kan redusere hevelse i luftveiene. Ingefær kan blandes i maten du spiser eller brygges som te. Hvitløk har også blitt brukt til å lindre astmasymptomer. Det kan inkluderes i kosten, eller kokt i melk som et naturlig middel.

Enkelte teknikker som pusteøvelser og yoga kan også være til hjelp. Disse metodene kan hjelpe med å forbedre pustekontrollen og redusere stress, som begge kan forverre astmasymptomer. Disse aktivitetene kan praktiseres hjemme eller i en gruppesetting.

Til slutt kan en ren og allergenfri atmosfære bidra til å redusere astmaanfall. Ved å holde omgivelsene rene for støv, røyk, og kjæledyr, kan man redusere antallet irriterende stoffer som kommer inn i luftveiene.

Selv om disse rådene kan være hjelpsomme, er det viktig å huske at de ikke erstatter medisinske behandlinger foreskrevet av en lege. Hvis du vurderer å prøve noen av disse kjærringrådene, bør du diskutere det med legen din først.