Unne seg litt tid for seg selv! Er det lenge siden du gjorde det?

En liten «Spa» stund i hverdagen, kanskje litt luksus ? Hverdagsluksus!

Hvorfor er det så lett å overse seg selv og egen kropp?

Vi stiller gjerne opp for andre, hjelper til.

Barna våre er barna våre hele livet, trenger de hjelp, ja så er vi der. Eller det er andre familiemedlemmer eller venner som trenger hjelp.

Noen av oss har full jobb og hus og hage som skal stelles. Er vi i den alder at vi har barnebarn, er vi jo ikke akkurat så unge lenger heller. Vår egen kropp bruker litt lenger tid på å hente seg inn etter jobb og andre aktiviteter. Vi kjenner på at vi er slitene, men det er litt vanskelig å erkjenne at vi «ikke er så unge lenger».

Men får vi ffor eksempel telefon om at det er noen barnebarn som er lite syke og ikke kan gå i barnehage eller på skole, og vi har vi litt fritid vi kunne brukt på oss selv, så er det ikke så vanskelig å droppe egentid for å være der for barn og barnebarn. Vi tar oss kanskje også litt fri fra jobben for å kunne stille opp? Barna våre har jo så mye de må gjøre de 😉

Kjenner du deg igjen?

Stiller du mye opp for barn/barnebarn, venner eller andre familiemedlemmer?

Hadde det vært deilig med litt egentid, en god massasje, på den måten du synes er godt? Enten det er klassisk massasje og litt sånn godt/vondt, eller aromamassasje/avspenningsmassasje der du virkelig kjenner at kroppen får god kontakt med underlaget?

Eller hva med en nakke, hodebunn og ansiktsbehandling? Trykk på kjeven din, trykk i tinningen.

Kjenner du at det er stramt? Kjeve, tinning og hodebunn er områder jeg opplever er fremmede steder for smerter hos de som kommer på benken hos meg. Å løsne opp i de områder gjør også underverker for resten av kroppen.

Ta tak i dag! Benytt online booking